Foto: Getty Images
Superliga

Brøndby passer på pengene: Har kun råd til leje og gratis spillere

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har ikke mulighed for at købe nye spillere.

Brøndby har efter ansættelsen af Carsten V. Jensen som fodbolddirektør haft en klar strategi om at være påpasselig på transfermarkedet, og det er tydeligt noget, som man har tænkt sig at blive ved med.

Det slår fodbolddirektøren fast i et interview med Ekstra Bladet.

Læs også:Jan Bech Andersen hungrer efter transfers til Brøndby

- Vi er forholdsvis rolige, og vi ved, der kommer muligheder. Der er lønkroner til nye spillere, men der bliver ikke tale om transfers, siger han og fortsætter:

- Vi kan hente dem transferfrit, men kan også leje og eventuelt få købsoption. Igen handler det om, at pengene passer, og perspektivet er rigtigt, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Læs også:Officielt: Tidligere FCK-træner overtager kommende Europa-modstander

Han peger endvidere på, at man vil holde fast i den model, som man har haft i klubben. Desuden tror han på, at der kommer muligheder for dem, og hvis der ikke gør, så er han også tilfreds med de 19 spillere og tre målmand, der er at vælge i mellem i Brøndby-truppen.

Tidligere har Carsten V. Jensen også været inde på, at hvis der skal komme nye spillere til, så skal det være nogen, som skal være meget dygtige, og han fastholder, at nye spillere skal være til startopstillingen.

Endelig kommer han også ind på, at en spiller som Anthony Jung kunne være på vej tilbage til Tyskland, men hvis ikke de selv kan erstatte ham med det niveau, der er på markedet, så spiller han videre hos dem.

Læs også:FC Nordsjælland-kaptajn: Opstarten har været voldsom

Læs også:Brøndby-talent før sæsonstart: Skal lægge på offensivt

Læs også:Carsten V. Jensen jagter startere til Brøndby: Det er altså ikke nemt