• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-talent før sæsonstart: Skal lægge på offensivt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Morten Frendrup glæder sig til sæsonstarten og har ambitioner om, at både han og Brøndby skal blive bedre offensivt.

Af Victor Risager

Fredag bliver den nye Superliga-sæson sat i gang, og søndag spiller Brøndby IF deres første kamp, når de tager imod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion.

Det er kun lidt over en måned siden, at den seneste Superliga-sæson sluttede, og spillerne har altså fået den samme ferie, som de plejer at have, men det gør ikke spændingen forud for sæsonstart mindre. I hvert fald ikke hos Morten Frendrup.

- Det bliver utroligt dejligt at komme i gang igen. Det er noget, man har gået og ventet, på stort siden vi sluttede. For mit vedkommende havde jeg slet ikke lyst til at sæsonen skulle slutte, så det bliver fedt at spille om point igen, siger Brøndby-talentet til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Læs også:Optakt: OB - FC København

- Det har været en kort, men intens preseason. Vi har haft en masse løb og en masse fokus på bolden, så det har været en stor del af opstarten, og nu skal vi endelig ind på stadion og spille igen.

De blå-gule sluttede 2019/20-sæsonen med en stime af kampe, hvor især deres forsvar var velspillende, og Morten Frendrup er ikke i tvivl om, hvor både han og Brøndby skal blive bedre i den kommende sæson.

- Næste skridt for mig er at beholde den gode balance på banen og lægge på i det offensive spil, og det er også det sidste, vi skal bygge på som hold. Vi skal være bedre offensivt, men det arbejder vi også hårdt på, siger han.

Læs også:Tidligere Brøndby-angriber på vej til Italien

Morten Frendrup, 19 år, var fast mand hos Brøndby IF i store dele af sidste sæson, og han kan også tage en plads i startopstillingen, når de møder FC Nordsjælland søndag klokken 16.00.

Få tipsbladet.dk's optakt til opgøret lige her

Læs også:12 vilde Superliga-rekorder der ikke bliver slået foreløbigt

Læs også:Carsten V. Jensen jagter startere til Brøndby: Det er altså ikke nemt

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan kommer VAR fra start i Danmark?