• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Lars Gram-Hanssen

Brøndby-profil: Vi er bedre end FCK og Man Utd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frederik Alves Ibsen mener, at Brøndby IF også kunne have vundet over Manchester United. Derfor er han ikke blæst bagover af FC Københavns triumf onsdag aften.

Af Ole Hoffskov & Lars Gram-Hanssen

Tipsbladet i Brøndby 

FC København fik store dele af fodbold-Danmark til at løfte på kasketten onsdag aften, hvor de danske mestre besejrede mægtige Manchester United med 4-3 i Champions League-gruppespillet.

På Vestegnen sad Frederik Alves Ibsen imidlertid med kasketten solidt plantet på hovedet, og der blev den.

Brøndby-profilen understreger forud for søndagens derby mod FC København, at sejren over Manchester United ikke imponerer ham synderligt, og at det i øvrigt ikke indgyder til ekstra respekt for FCK.

- Respekt? Det giver ikke noget. Jeg er ret sikker på, vi også kunne slå Manchester United, siger Frederik Alves Ibsen og bruger det seneste opgør mod FC København, hvor Brøndby tabte 2-3 på hjemmebane, som argument:

- Vi viste her i Brøndby, at vi er i stand til at slå dem ret overbevisende, men vi manglede bare at kontrollere kampen fuldt ud i 90 minutter. Jeg mener stadig, vi er bedre end dem.

Bedre end FC København og Manchester United?

- Ja.

Så du kampen?

- Ja, Manchester United spillede rigtig godt, indtil de fik en mand vist ud. Man kunne godt se, at FCK kom rigtig dårligt ud, men de spillede bedre i anden halvleg. Cadeau til dem for, at de vandt. Det er altid fedt at vinde over et Premier League-hold. 

Hvad er dine forventninger til søndagens opgør?

- Det er Danmarks største kamp, så jeg har forventninger om, at det bliver en intens kamp med masser af dueller. Det bliver en god kamp, slutter Frederik Alves Ibsen. 

Der er kickoff mellem FC København og Brøndby IF søndag klokken 12.00 - læs Tipsbladets optakt her.