• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-profil: Vores mål er top seks lige nu

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF sigter efter at nå top seks, lyder det fra midtbaneprofilen.

Af Victor Risager

De forsvarende mestre fra Brøndby IF har fået en skuffende sæsonstart, og efter den første halvdel af Superligaens grundspil er de blot nummer otte i rækken med kun to sejre efter 11 kampe.

Det er også gået ud over ambitionerne for sæsonen, for lige nu er målet alene at komme i Mesterskabsspillet. Det siger midtbanemanden Josip Radosevic til Brøndbys egen hjemmeside.

- Lige nu er vores mål at gå efter at komme i top-6, og så kan vi tage den derfra, hvad vi så skal sigte efter. Men det er vores mål, og vi skal starte med at vinde kampe nu, lyder det fra kroaten.

Samtidig siger Josip Radosevic, at Brøndby særligt har arbejdet på det offensive spil i løbet af landskampspausen.

- Vi har arbejdet meget på, hvordan vi kan få offensiven til at blive endnu farligere og få scoret flere mål, end vi har gjort hidtil. Jeg håber også, at vi kan være klogere på bolden nu, og at vi får scoret nogle mål på søndag. Nu skal vi få sat nogle sejre sammen, og vi vil rigtig gerne starte på søndag mod Vejle, som heller ikke har været så godt kørende, siger Josip Radosevic.

Brøndby IF møder Vejle Boldklub på eget græs søndag klokken 16.00, og herefter venter svære kampe ude mod Rangers i Europa League og hjemme mod FC København i Superligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020