• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Efter ti år i klubben: Brøndby siger farvel til målmandstræner

Foto: Getty Images

Brøndby tager afsked med målmandstræneren Sten Christensen, der har været tilknyttet som målmandstræner i klubben i de seneste ti år.

Af Sylvester Guldberg Røn

Brøndby siger ved årsskiftet farvel til sportsdirektør Troels Bech, og nu har klubben meddelt, at de også stopper samarbejdet med målmandstræner Sten Christensen. Han har været tilknyttet Brøndby IF som målmandstræner i de seneste ti år, hvoraf de seneste to år har været omkring førsteholdstruppen.

Sten Christensen er far til Chelsea-spilleren Andreas 'AC' Christensen, som han agerer personlig rådgiver for. Derfor er der nu ikke længere overskud til begge roller. 

- I de seneste år har Sten sideløbende med sin rolle hos os været rådgiver for sin søn, Andreas Christensen, i hans flotte karriere. Vi har haft en snak med Sten omkring dette, og vi har fuld respekt for og forstår til fulde, at Sten fortsat ønsker at arbejde som rådgiver. Det betyder desværre, at vi siger farvel til Sten for denne omgang, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Sten Christensens farvel med Brøndby IF er et vemodigt et af slagsen. 

- Brøndby IF er min hjerteklub, så det er selvfølgelig et svært farvel. Jeg har været her i alt i over 13 år og Brøndby IF fylder derfor rigtig meget for mig. Det bliver underligt ikke at skulle herud hver dag og være en del af det super professionelle setup, der er i klubben i dag, siger Sten Christensen til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby spiller årets sidste kamp, når de søndag klokken 18.00 tager i mod Vendsyssel. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.