Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby-spiller vil have ny aftale: Villig til at gå ned i løn

Midtbanespiller Kasper Fisker er ved at vende tilbage fra en skade, og han håber på, at han kan få en forlængelse i Brøndby.

Han er populær hos både fans og holdkammerater, men fremtiden er uvis for Brøndbys Kasper Fisker, der har kontraktudløb til sommer. Til Ekstra Bladet har den rutinerede midtbanespiller talt om fremtiden.

Den tidligere Randers-mand er også ved at komme sig over en korsbåndsskade, og det var ikke sikkert, at han ville komme i aktion igen i denne sæson. Men med en udskyldelse af Superligaen, re der en mulighed for, at Fisker kan komme tilbage i aktion.

Læs også:Brøndby-bossens transfer-tanker: Markedet har trukket sig lidt

Og på den lange bane håber han på at få overbevist Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, om, at han skal have en ny aftale. Det vil Fisker strække sig langt for.

- Jeg håber, at jeg kan indgå som en del af CV’s plan (fodbolddirektør Carsten V. Jensen, red.), fordi jeg ikke kun drømmer, men også håber at blive i Brøndby, og derfor er jeg også villig til at gå ned i løn, siger Kasper Fisker i dagens Ekstra Bladet.

Læs også:Brøndby-chef om corona-dagen: Kahlenberg overtog fra Daniel Agger

Kasper Fisker, 31 år, har ikke spillet, siden han i slutningen af august 2019 blev skadet mod AGF. Fisker er blevet opereret tre gange først i forbindelse med skaden, siden omkring slutningen af november, hvor en nerve i knæet irriterede. I februar fortalte Fiskers hustru, at midtbanespilleren var under kniven igen for at sikre en skrue, der sad løs.

Fisker har spillet i Brøndby siden sommeren 2017.

Læs også:Brøndby sender spillerne hjem: Tid til video og modstanderanalyser

Læs også:CV om tomme tribuner i Brøndby: Vi bakker op om anbefalingerne

Læs også:Brøndby IF forventer et transferresultat i omegnen af nul