• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-svensker: Skal være dygtigere til at skabe målchancer

Foto: Getty Images

Hvis Brøndby kan skabe flere chancer, har de gode muligheder for at drille FC Midtjylland onsdag, mener Simon Tibbling.

Af Victor Risager

Med et nederlag til AaB i weekenden blev det en realitet, at Brøndby IF ikke vil slutte i top tre i denne Superliga-sæson. I stedet er de blå-gule på fjerdepladsen, hvor de har et point ned til AaB med to spillerunder igen.

Og i de to spillerunder skal Brøndby sikre fjerdepladsen, selvom de er skuffede over den missede tredjeplads. Det understreger Simon Tibbling ifølge klubbens hjemmeside.

- At vi ikke længere kan nå top 3, som var målsætningen, er selvfølgelig en skuffelse, men det er sådan, det er nu. Det kan vi ikke gå og blive ved at tænke over. Vi er Brøndby, og vi er nødt til at se fremad. Vi vil vinde alle kampe, og hele truppen er sultne for slutte sæsonen så godt som muligt, og det skal vi gøre alt for, siger Simon Tibbling og tilføjer:

Læs også:Tidligere Brøndby-spiller meldes på vej til de svenske mestre

- Det er altid fedt at spille hjemme på Brøndby Stadion, og vi er glade for, at der er mange fans tilbage på stadion. Det er klart, vi vil gerne sætte et flot punktum her, og det er vigtigt for hele holdet altid at vinde kampe. Tingene er som de er nu. Det bedste, vi kan blive, er nummer fire - så det går vi selvfølgelig efter.

Brøndby står dog overfor en svær opgave onsdag aften, når de danske mestre, FC Midtjylland, kommer på besøg på Brøndby Stadion.

Men hvis værterne fra den københavnske Vestegn kan skab flere chancer, ser Simon Tibbling optimistisk på Brøndbys chancer.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

- Vi skal bygge på. Det har overordnet været godt de seneste kampe, og så skal vi sætte FC Midtjylland under et større pres, end vi lykkedes med mod AaB. Vi skal være dygtigere til at skabe flere afgørende målchancer, så vi kan score flere mål. Det har vi manglet. Lykkes det, er jeg sikker på vi har en god mulighed for at drille dem i morgen, siger Simon Tibbling.

Efter opgøret mod FC Midtjylland skal Brøndby IF på besøg hos AGF i den sidste spillerunde. De nærmeste konkurrenter i kampen om fjerdepladsen, AaB, skal møde henholdsvis FC København og FC Midtjylland.

Læs også:Fik Corlus albue i ansigtet: Han gav mig en pæn undskyldning

Læs også:FCM tager James og ung trio med til Brøndby

Læs også:Brøndby bekræfter: Farvel til Kasper Fisker

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus