• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndbys Kim Vilfort bekræfter, at Daniel Wass og Brøndby meget snart forlænger kontrakten, der udløber til sommer.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Daniel Wass fik ikke sin debut på landsholdet, da Danmark i aftes mødte Tjekkiet, men i stedet kan han glæde sig over, at hans fremtid snart er på plads, og alt tyder på, at den ligger i Brøndby.I starten af ugen sagde Wass, at han ville forlænge i denne uge eller senest i næste. Det bekræfter talentansvarlig Kim Vilfort overfor tipsbladet.dk.

- Vi har snakket med Wass om det her siden sommer, og jeg tror, at der er gode chancer for, at vi forlænger. Jeg vil i hvert fald sige, at det lyder som om, at Daniel er blevet citeret korrekt, når han siger, at vi snart forlænger, siger Vilfort.

Hvor lang en ny kontrakt Daniel Wass får i Brøndby, vil Vilfort ikke ud med, men han glæder sig selvfølgelig over, at én af klubbens egne opfindelser med al sandsynlighed bliver i klubben.

Tidligere på måneden blev St. Pauli ført frem som interesseret i Wass' underskrift, men da højre backens nuværende kontrakt først udløber om over et halvt år, regner Vilfort ikke med, at tyskerne har taget direkte kontakt, og han understreger desuden, at St. Pauli ikke har henvendt sig til Brøndby.

- St. Pauli er ikke kommet til os med nogen interesse for Daniel Wass, så jeg ved ikke, om der er noget om det. Men vi regner som sagt med, at han bliver her, siger Vilfort.

Daniel Wass har fået sit store gennembrud hos Brøndby i denne sæson og har været fast mand på Superligaholdets højre back-position.