Foto: Getty Images
Superliga

Brøndby-talent til prøvetræning i Verona

Talentet Ludwig Vraa-Jensen skal inden årets udgang til prøvetræning i Hellas Verona.

Som Tipsbladet kunne fortælle fredag skal Brøndby IF's stortalent Jacob Ambæk i den kommende uge til prøvetræning i italienske AS Roma.

Det har den danske klub meldt ud tidligere lørdag.

Men han er ikke den eneste, som viser sig frem i udlandet i den kommende tid.

For Brøndby IF fortæller også, at talentet Ludwig Vraa-Jensen, der spiller central forsvarer, skal viser sig frem i Hellas Verona på et ugelangt træningsophold.

Vraa-Jensen, 18 år, har kamp for Danmarks U17-, U18- og U19-landshold, men han har endnu ikke fået debut for Brøndbys førstehold.

Med på turen til Italien rejser Masterclass-chef Christian Larsen:

- I arbejdet med talenter i Brøndby Masterclass giver vi muligheden for at rejse ud i Europa med nogle af vores talenter på en uges træning i en udenlandsk klub, fordi vi ønsker, at de skal ud og snuse til, hvordan dagligdagen er i udlandet. Det er rigtig sundt for vores unge mennesker at prøve at træne i en ny kultur og i et setup, der er anderledes end det, de er vant til her hos os.

- Vi har igennem årene fået rigtig god feedback fra vores spillere, der har været på disse fodboldophold, da de har fundet stor inspiration i det og taget konkret læring med hjem til deres egen hverdag her hos os, der hjælper dem med deres udvikling, siger Christian Larsen til Brøndbys hjemmeside.

Du kan læse mere om Jacob Ambæks træningsophold i AS Roma her.

Ludwig Vraa-Jensen har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2025.