• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Morten Cramer ville egentlig gerne blive som målmandstræner i Brøndby, men da klubben tøvede for længe, så han sig nødsaget til at finde et andet job.

Af Torsten Kjems Hansen

Mandag meddelte målmandstræner i Brøndby Morten Cramer, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, der udløber til nytår.

I første omgang forklarede Morten Cramer, at beslutningen var truffet ud fra overvejelser om at vende tilbage til det tidligere job som anklager hos politiet, men helt så banalt var grunden ikke.

Brøndby har ganske enkelt sovet i timen omkring trænerens kontrakt.

- Ifølge min kontrakt skulle jeg senest 30. juni have fået besked om, hvorvidt der var planer med mig. Jeg hørte ikke noget, så midt i august hev jeg fat i Ole.  Jeg fortalte, at jeg var interesseret i at blive, men vi kunne ikke komme videre, sier Morten Cramer til Ekstra Bladet.

- Han sagde, at de ikke havde strukturen for 2012 på plads, så jeg fortalte ham, at jeg ville arbejde videre med andre muligheder. Så Brøndbys tøven plantede tanken om at vende tilbage til politiet i mit hoved. Den tanke tiltalte mig mere og mere, og jeg kunne heller ikke blive ved med at vente.  Jeg har også regninger, der skal betales.

Hvordan Brøndby løser målmandstræner-problemet fra Nytår er endnu ikke afklaret. I forvejen halter det på trænerfronten, da reserveholdstræner Peer F. Hansen for nyligt fik sparket i forbindelse med fyringen af cheftræner Henrik Jensen.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

AGF har åbnet foråret med to sejre i to kampe, og nu venter en meget svær modstander i FC Midtjylland, der ligeledes ...

Mere Superliga

Fokus