Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-træner slår fast: Det kan ikke fortsætte!

Jesper Sørensen har noget, han gerne vil have lavet om på.

Det lykkedes denne gang Brøndby at køre den hjem, men som det også var tilfældet mod Silkeborg og AGF, kom Jesper Sørensens mandskab under et stort tryk i anden halvleg og måtte stille sig ned for at forsvare en føring.

Selvom det dog endte med en 2-1-sejr over FC Midtjylland, kræver Brøndby-træneren det ændret til de resterende kampe i mesterskabsslutsspillet. Det siger han til TV3+.

- Første halvleg blev meget åben, og det profiterede vi rigtig fint af. Vi kommer til nogle store muligheder - også nogle muligheder, vi ikke får spillet store nok. Jeg synes, at vi overall spiller en fornuftig første halvleg, selvom vi har nogle usikkerhedsmomenter og boldtab på egen banehalvdel, som skaber lidt usikkerhed.

- I anden halvleg har vi selvfølgelig en chance til Divkovic forholdsvis tidligt i halvlegen, men det scorer de kort efter, og vi bliver trykkede efter det. Vi måtte trække nogle ressourcer op hos nogle enkelte spillere, som lige måtte give lidt ekstra, og det kunne vi så i dag, men det er klart, at det her kampbillede skal helst ikke fortsætte for os.

Jesper Sørensen forklarer, hvad der er skyld i, at Brøndby har stillet sig ned og forsøgt at forsvare føringen hjem i nu tre kampe i streg.

- Det er måske noget energi, vi har manglet på det sidste. Det må vi til at finde frem.

- Jeg synes ikke, vi får spillet ud med den sikkerhed, vi skal, i anden halvleg. Vi møder et hold - og sådan kommer det til at blive fra nu af... det hold, der er bagud, kommer til at gå frem og løbe stor risiko, og det skulle nogle gange gerne være en fordel for en selv. De muligheder, vi skal få ved at spille igennem et meget åbent hold og komme igennem på den anden side, skal vi benytte os af, og der er vi bare ikke sikre og stærke nok i en kamp som i dag.

- Men okay, vi ender med at vinde den. Jeg synes ikke, vi var tæt på at tabe den - selvfølgelig qua vores 2-0-føring - men vi ender med at vinde den og komme i mål, og det er jeg selvfølgelig super glad for. Det er spillerne også. Men vi ved også godt, at vores præstationer skal være bedre, end de har været på det sidste.

Brøndby fører Superligaen med 55 point.