• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Cajuste-status før AGF: Nærmer mig 100 procent

Foto: Getty Images

Jens Lys Cajuste har lige skulle i gang igen efter sin skade, lyder det fra ham selv.

Af Oliver Okstrøm

Jens Lys Cajuste har i denne sæson kun spillet 49 minutter plus tillægstid for FC Midtjylland, som skyldes beskyttelse i forbindelse med en mulig transfer samt skader. Men nu ser det ud til, at han er helt klar igen.

I et interview på FCM's hjemmeside peger svenskeren på, at han er godt på vej mod at være tilbage, som man kender ham. 

- Man skal altid lige i gang igen efter en skade, men jeg har haft en god proces og føler mig bedre og bedre tilpas. Jeg nærmer mig 100 procent i forhold til kampformen, forklarer Cajuste forud for søndagens opgør mod AGF.

I den første del af denne sæson blev det desuden også til et par kampe med det svenske landshold. Blandt andet i sejren over Spanien. Han er til trods for den minimale kamptræning udtaget igen for Sverige. For FC Midtjylland blev det torsdag til 21 minutter i kampen mod Braga.

Nu venter en kamp mod aarhusianerne, hvor der allerede meldes om et stærkt billetsalg på MCH Arena, og man nærmer sig udsolgt. Sådan noget er Jens Lys Cajuste selvsagt meget glad for.

- Fyldte stadions er det bedste. Det er det, man elsker som fodboldspiller, så det bliver en fornøjelse at spille på hjemmebane foran vores fans, som forhåbentligt sørger for en god stemning, fortælleren svenskeren.

Til kampen har FCM Evander ude med karantæne, som åbner for en plads på midtbanen til Cajuste. Læs hele optakten til kampen mod AGF her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020