• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League /ritzau/

Frustreret Celtic-træner: Vi spillede bedst

Foto: Getty Images

Ange Postecoglou er frustreret over resultatet og meget glad for spillet efter 1-1 mod FC Midtjylland.

Af /ritzau/

Celtic spillede bedst og skabte flest chancer, men fik kun 1-1 med fra sin hjemmekamp mod FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen.

Manager Ange Postecoglou har det ambivalent.

- Det er et frustrerende resultat. Men i forhold til præstationen er jeg mere end glad for spillerne. Jeg synes, det var en fremragende indsats, siger Celtic-manageren til BBC.

Den tidligere australske landstræner, der har overtaget roret i Celtic denne sommer, roser sit hold for at holde FC Midtjylland nede på stort set ingen chancer i åbent spil.

- Vi kontrollerede kampen godt i første halvleg, scorede og skabte et par andre chancer. Vi holdt dem nede på næsten ingenting, men så blev vi reduceret til ti mand i en betydelig periode.

- Jeg synes dog stadig, at vi håndterede det godt. Vi var kompakte og skabte vores chancer, siger Celtic-chefen.

Den israelske forsvarspiller Nir Bitton fik to gule kort i første halvleg, men Postecoglou tager udvisningen med sindsro.

- Spillere svigter mig ikke. Bitton er nok mere skuffet end nogen anden, for jeg ved, hvor meget han ønskede at præstere, siger Postecoglou.

Celtic spillede godt et kvarter i undertal i starten af anden halvleg, inden FC Midtjylland fik kantspilleren Anders Dreyer udvist efter to gule kort. Både han og Bitton misser returkampen.

Udebanemål tæller ikke længere i de europæiske turneringer, så alt er helt lige, inden Celtic gæster Herning onsdag i næste uge.

Den samlede vinder møder enten PSV Eindhoven eller Galatasaray i næste runde af Champions League-kvalifikationen, mens taberen møder tjekkiske Jablonec i Europa League-kvalifikationen.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020