Video : Tipsbladet
Superliga

Chokbejler til Pione Sisto: Du spilder din tid!

Ishøj IF henvendte sig til FC Midtjylland omkring Pione Sisto, men det fik de ikke meget ud af.

Pione Sistos fremtid ligger alle andre steder end i FC Midtjylland.

Men fredag, da transfervinduet smækkede i, var der endnu ikke sket noget omkring Pione Sisto. Det var til trods for, at kantspilleren ellers som minimum havde ét tilbud at forholde sig til.

3. divisionsklubben Ishøj IF havde gennem sine investorer samlet midler ind til at gøre et forsøg på at hente den tidligere Superliga-stjerne. Det afslørede klubbens sportschef, Murat Kütuk, til B.T.

- Et talent som Pione Sisto, der ikke har fået spilletid på det seneste, hvorfor ikke prøve at satse på ham og genstarte hans karriere? Vi kontaktede en masse investorer, der gerne ville støtte op, sagde han fredag og tilføjede:

- Så jeg ringede til Ove P. i håbet om at få ham hertil. Han sagde dog, at Pione ikke rigtig ville noget med sin fodbold. Jeg prøvede at kontakte Pione, men det har været lidt svært.

Men at Murat Kütuk har haft fat i FC Midtjyllands assisterende sportschef, Ove Pedersen, omkring Pione Sisto er korrekt. Ove Pedersen vil dog gerne korrigere udlægningen af det.

- Det jeg sagde, var, at: "du spilder tiden, det kan ikke lade sig gøre." Det var faktisk tæt på den eneste kommentar, jeg havde til det. Jeg sagde ikke noget, om det andet. Det er en nuance af det, men det er ikke noget, jeg hænger mig i, siger Ove Pedersen til Tipsbladet og tilføjer.

- Jeg sagde også, at: "han selvfølgelig gerne måtte ringe til Pione selv. Det måtte han hellere end gerne." Men jeg kunne lige så godt hjælpe ham, ved at fortælle ham, at han spildte sin tid.

Tipsbladet forsøgte også at spørge mere generelt ind til Pione Sistos situation i FC Midtjylland, men her henviste Ove Pedersen til sportschef Svend Graversen.

Ove Pedersens anbefaling, om at lade Murat Kütuk ringe til Pione Sisto, ser dog ud til ikke at være lykkedes, og dermed er han en blandt mange, som har forsøgt at få offensivspilleren i tale. I sin egen podcast gjorde Pione Sisto et forsøg på at forklare tilværelsen i fryseboksen.

- Jeg har jo haft alle tiders mulighed for at gå ud og kommentere på alle de her historier, der har været på det seneste. Noget af det har været sandt, mens noget andet har været totalt hen i vejret, sagde Pione Sisto blandt meget andet i Inside by Sisto tidligere på året.

28-årige Pione Sisto har siden årsskiftet været helt ude i kulden i FC Midtjylland, hvor der har været meldinger om, at han har trænet alene på anlæggene ved barndomsklubben Tjørring IF.

Senest til sommer slutter lidelseshistorien mellem FC Midtjylland og Pione Sisto, når den tidligere landsholdsprofil har kontraktudløb.