• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Claus Steinlein og midtbanespiller er testet positiv for covid-19

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

To personer i FC Midtjylland er testet positiv for coronavirus.

Af Victor Risager

I sidste uge blev Evander den første i FC Midtjylland til at blive testet positiv for coronavirus, men nu er midtjyderne ramt af mere coronasmitte.

Både Jens-Lys Cajuste og Claus Steinlein er blevet testet positiv for covid-19 forud for kampen mod Ajax onsdag aften og er derfor ikke rejst med til Holland.

Det oplyser FC Midtjylland på sin hjemmeside. 

Jens-Lys Cajuste var i sidste uge samlet med det svenske landshold, hvor en forsvarsspiller blev testet positiv, men FC Midtjylland-talentet spillede i weekenden mod AGF. I forbindelse med weekendens kamp mod AGF testede han imidlertid negativ flere gange, skriver FC Midtjylland. 

Claus Steinlein, administrerende direktør i FC Midtjylland, blev testet positiv mandag, men har det efter eget udsagn fint.

– Jeg blev testet mandag som led i vores protokoller og var desværre positiv. Overordnet er det jo godt, at vi fanger smittetilfældene i vores tests. Det viser, at systemet virker. Fodbolden skal bidrage alt det, vi kan til at holde smitten nede. Jeg har det fint, men bliver selvfølgelig hjemme. Holdet skal nok klare sig uden mig, siger Claus Steinlein ifølge fcm.dk. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus