• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Cornelius frustreret over skader: Momentum er væk

Foto: Getty Images

FC København-angriberen ser sig først være helt klar igen til næste sæson.

Af Oliver Okstrøm

Der har været en række skader til Andreas Cornelius alene i denne sæson efter returen til FC København. Mandag kom han dog på banen i deres vigtige 2-1-sejr over Viborg, men der er stadig et stykke til, at han er helt klar.

Det fortæller han i et interview med Discovery+, hvor han også slår fast, at skaderne er noget, der går ham på.

- Det er jo utroligt frustrerende, at blive skadet hele tiden. Og hver gang jeg er på vej tilbage, så får jeg en ny skade. Altså, momentum er fuldstændig væk, ikke? Så jeg har bare arbejdet rigtig hårdt på at komme tilbage, siger han og fortsætter:

- Jeg er der ikke helt endnu, men nu var jeg klar til at indhop. Jeg når heller ikke at blive helt klar før sæsonen er slut. Men så må jeg bare blive klar i næste sæson, og få en god sæson dér med en god opstart og så køre på.

Endvidere peger han på, at han ikke går og frygter noget, når han skal på banen igen, når det så mange gange er det gået galt for ham.

- Der er overhovedet ikke nogen frygt. Der er bare frustrationer hver gang, at det sker. Men når først jeg er i gang, så glemmer jeg det, så der er ikke noget dér.

Endelig slår han også fast, at han i dagens anledning lige holder med Brøndby i dag, fortæller han med hentydning til deres kamp mod FC Nordsjælland, der kan gøre dem mestre.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup måtte i forbindelse med kampen erkende, at han havde svært ved at holde pulsen nede. Læs mere om det her.