• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Neestrups puls: Der mangler jeg nogle år på bagen

Foto: Getty Images

FCK-cheftræner Jacob Neestrup kan godt se, at hvis spillerne skal have ro, så skal træneren også have det.

Af Oliver Okstrøm

FC København vandt mandag med 2-1 over Viborg, og her var der tale om en sejr, som ikke blev vundet uden nerver på af FCK'erne. Deres cheftræner Jacob Neestrup må da også erkende, at han ikke helt havde roen.

Det fortæller han om i et interview med Discovery+.

- Jeg havde også en puls på 285, og det er klart, at hvis spillerne skal have ro, så skal cheftræneren også have det, og det er måske der, hvor jeg mangler nogle år på bagen, vil onde tunger sige. Så ro i det, vi laver, som en samlet flok. Når vi er gode, så er vi gode sammen, og når vi er mindre gode, så er vi også mindre gode sammen, siger han og fortsætter:

- Når vi spiller en dårlig anden halvleg, den ligger mindst ligeså meget på mig, som den gør på spillerne, lyder det fra Jacob Neestrup.

Der var desuden også nogle scener i slutningen af kampen, hvor en bold røg ud på FCK-spillerbænken, hvor en FCK'er ikke ville give slip på bolden i første omgang. Det skabte en del postyr rundt om med spillere fra begge trupper inde i det tekniske område.

Det viste tegn på noget, mener Neestrup.

- Det betyder noget. Vi spiller for en guldmedalje, og Viborg spiller for en bronze-, sølv-, guld-medalje - og for ikke at blive nummer fire. De vil bare vinde. Der er pres på nu. Det er runde 31. Det er ikke to eller tre mere, hvor hvis man taber, så kan det stadig gå.

Derudover fortæller han, at han forud for kampen mod Vibog havde en plan, hvis det endte med at tabe.

- Vi så allesammen Bundesliga og 2. Bundesliga. Bevare roen hvis vi tabte og spille til sidste sekund. Og hvis vi vinder, så er der ingen, der skal fejre noget. Vi fejrer de tre point. Fremragende sejr på en svær udebane. Meget vigtig én. Det ved vi nok, og jeg kender godt stillingen, siger han og slår fast, at de nu gøre alt for at forbedre sig til kampen mod Randers på hjemmebane i sidste runde.

Den førnævnte nervøsitet i FCK-holdet er da også noget, som Thomas Gravesen bemærkede. Læs mere om det her.