• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Gravesen: Det var dårligt og nervøst spil af FCK

Foto: Getty Images

Selv med en mand mere end Viborg var der ikke styr på nerverne i FCK, fortæller Thomas Gravesen.

Af Oliver Okstrøm

FC København vandt mandag med 2-1 på udebane over Viborg, hvor der i slutningen af kampen på trods af FCK-overtal var godt tryk på omkring deres eget mål. Sejren kom dog hjem, men der var klare nerver.

Det fortæller fodboldekspert Thomas Gravesen på Discovery+, hvor han sætter ord på FCK'ernes kamp.

- Dårligt spil. Nervøst spil for FC København. En mand i overtal og de kan slet ikke få styr på nerverne. De kan slet ikke få styr på alt det der. Der var så meget på spil. Der var så meget under huden på FC Københavns spillere, siger Gravesen.

Derudover peger han på, hvordan FCK-spillerne efter slutfløjt også viste tegn på, at de ikke kunne finde ro. Dog understreger 'Graveren' også, at det må have været en fantastisk kamp at have været med i.

Dernæst var det også et opgør, hvor hovedstadsklubben fik givet spilletid til Andreas Cornelius, ligesom den skadede anfører Carlos Zeca blev hyldet foran fansene.

- Der er så mange gode historier i den her kamp. En Cornelius, der kommer tilbage. Kommer ind og får spilletid og fodbold under huden igen. Der er så mange gode historier i den her FC København-kamp. Selvfølgelig glemmer de ikke historien inde i FCK med Carlos Zeca, så hele vejen rundt en fornem præstation, lyder det fra Thomas Gravesen.

Gravesen bemærker endvidere, at det var den sværeste kamp, som de kunne komme ud for, og giver desuden et vip med hatten til FCK-cheftræneren.

- Det her aftryk, som de har sat og den standard, som de leverer, det er et tydeligt aftryk fra cheftræner Jacob Neestrup, fortæller den tidligere Real Madrid-spiller.

Hos FCK var det i kampen mod Viborg særligt de offensive spillere, der stod bag sejren. Læs mere om det her.