• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Jacob Quvang

CV: Spændende at spansk presse skriver om Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby sættes i forbindelse med Sevilla-spilleren Kike Salas. Carsten V. Jensen kalder skriverierne i spansk presse for "spændende".

Af Ole Hoffskov & Jacob Quvang

Brøndby IF ventes snart at tage afsked med Sigurd Rosted og Andreas Maxsø, der er på vej til hver sin klub i Major League Soccer. Førstnævnte har kurs mod Toronto, mens Andreas Maxsø meldes tæt på at skifte til Colorado Rapids. 

Foreløbig har Brøndby IF dog ikke selv meldt noget ud om de to midstoppere, og Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i klubben, fastslår, at det bunder i den helt naturlige årsag, at der ikke er noget på plads.

Han medgiver dog, at der kan ske noget.

- Lige nu er de her, men det er to forskellige situationer. Begge har dog udløb til sommer, så det er lige op over, at vi skal finde ud af, hvad der skal ske. Af uransagelige årsager er Maxsø ikke kommet videre, men det ligger lidt i kortene, så langt vil jeg gerne gå, siger Carsten V. Jensen.

Brøndby-bossen fastslår, at et salg af den ene - eller dem begge - vil medføre, at der skal kigges efter afløsere.

Tirsdag skriver det spanske medie Orgullo De Nervión, at Brøndby IF lurer på Sevilla-stopperen Kike Salas, der blandt andet optrådte for storklubben mod FC København i Champions League i efteråret.

- Jeg kan ikke kommentere enkelte navne, men det er da interessant, at spansk presse skriver om Brøndby, siger Carsten V. Jensen og afviser at gå nærmere ind i den sag.

Ifølge Orgullo De Nervión lurer Brøndby på at leje 20-årige Kike Salas, og Carsten V. Jensen vil på et generelt plan ikke afvise, at en lejeaftale kan være en mulighed i dette transfervindue.

- Grundlæggende kunne vi godt være interesseret i det, men der er det med lejeaftaler, er det er lidt kortsigtet, med mindre man har en fornuftig option. Hvis der er noget akut, vil jeg ikke afvise det, men så skal det være noget, der går ind og styrker holdet. Ellers giver leje ingen mening, lyder det fra "CV".

Nordmanden Håkon Evjen er foreløbig den eneste nye spiller, Brøndby har hentet i dette transfervindue.