• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Dårligt AaB-nyt: Store profiler et stykke fra kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Både Oscar Hiljemark og Lucas Andersen er ifølge AaB "et stykke fra at være kampklar".

Af Anders Dehn

Hvis det ikke havde været for skader, ville Oscar Hiljemark og Lucas Andersen nok ikke være på kontrakt i AaB. Men på grund af skader spiller de to profiler ikke i AaB.

Dét tveæggede sværd er i øjeblikket hyperaktuelt, eftersom både Hiljemark og Andersen sidder ude med skader og ifølge AaB er "et stykke fra at være kampklar". Det er dog ikke til at sætte en præcis dato på deres comeback.

- Sammen med vores dygtige sundhedsstab. som gør en fantastisk indsats, arbejder Lucas og Oscar hårdt på at vende tilbage i deres bedste udgave, men hverken for deres egen eller holdets skyld giver det mening at sætte en nøjagtig tidshorisont på, siger cheftræner Marti Cifuentes.

- Stor ros til begge spillere for at være meget disciplinerede og gøre deres ting, men om der går dage eller uger forholder vi os ikke til i trænerteamet, hvor vi er nødt til udelukkende at fokusere på de spillere, der er kampdygtige, og så tager vi det som en bonus, når Lucas og Oscar igen kan indgå i truppen engang i løbet af forårets program. De er selvfølgelig begge utålmodige, men det vigtigste er at få dem begge tilbage på deres højeste niveau.

Dermed står det i hvert fald klart, at de to AaB-profiler ikke er med, når holdet søndag gæster FC Nordsjælland. Oscar Hiljemark har været skadet siden november, mens Lucas Andersen nåede en enkelt kamp i december, inden han også løb ind i skadesproblemer.

Der er vigtige point på spil for begge hold i søndagens opgør i Farum. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus