• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Dansk 2. divisionsspiller skal prøvetræne i AFC Ajax

Den 18-årige forsvarsspiller Oskar Bloch har fået en unik mulighed - han skal vise sig frem i AFC Ajax.

Af Ole Hoffskov

Det er kun få uger siden, at den 18-årige midtstopper Oskar Bloch skiftede fra FC Midtjyllands akademi til Slagelse B&I i 2. division, og det kan umiddelbart synes som et skridt ned på papiret.

Oskar Bloch kan dog snakke med om, at det absolut ikke altid er en skidt ting. 

Nu er forsvarsspilleren nemlig på vej til Amsterdam, hvor han skal til prøvetræning hos de danskerglade giganter fra AFC Ajax. Her kan han gå i fodsporene på talenter som Kasper Dolberg, Christian Rasmussen, Victor Jensen og flere andre danskere, der er skiftet til Ajax i en ung alder.

- En agent har skaffet ham en prøvetræning i Ajax, og det synes vi jo er helt fantastisk. Samtidig er tidspunktet lidt småuheldigt, for vi vil jo gerne bruge ham på divisionsholdet. Men vi er en klub, der vil vores spillere det bedste, siger Søren Andersen, der er sportschef i Slagelse B&I, til Sjællandske.

Oskar Bloch vandt to danske U19-mesterskaber med FC Midtjylland. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.