Foto: IMAGO
Superliga

Dansk klub hilser Mikkel Damsgaard velkommen

Mikkel Damsgaard er velkommen tilbage i FC Nordsjælland, fastslår Johannes Hoff Thorup.

FARUM (Tipsbladet): Kan du huske, hvad du lavede den 19. december 2020?

Du lavede sikkert ikke en fløjtende fis, for hele Danmark var lukket ned på grund af corona, men Mikkel Damsgaard husker sandsynligvis dagen. På Luigi Ferraris Stadion gjorde danskeren det til 3-1 for Sampdoria mod Crotone i Serie A, og målet er værd at mindes for danskeren.

Han har nemlig ikke scoret et eneste ligamål siden den decemberaften for mere end tre år siden - og ikke siden det mindeværdige mål i EM-semifinalen på Wembley i 2021 har Mikkel Damsgaard scoret et mål i det hele taget.

Mikkel Damsgaard vil altid være velkommen tilbage

Johannes Hoff Thorup
Cheftræner, FC Nordsjælland

Ja, Mikkel Damsgaards karriere er gået i stå, og end ikke et skifte til danskerkolonien i Brentford har kunnet stoppe nedturen, der i høj grad er opstået på grund af skader. 

Det må have sat tankerne i gang hos den 23-årige offensivspiller, og måske tænker han på at vende tilbage til FC Nordsjælland på en lejeaftale og få kickstartet karrieren?

Skulle det være tilfældet, er døren åben i Farum.

- Damsgaard vil altid være velkommen tilbage i FC Nordsjælland, siger cheftræner Johannes Hoff Thorup til Tipsbladet.

Han fastslår, at det ikke er ham, der er ansvarlig for transfers i FC Nordsjælland, og derfor er han heller ikke manden, der kan få et Mikkel Damsgaard-comeback til at ske. Han kan udelukkende vurdere spilleren sportsligt, og Hoff Thorup ser et stort lys i "Damsinho", som Kasper Hjulmand døbte offensivspilleren under de glade EM-dage i 2021.

- Han er en fantastisk spiller, og jeg håber altid det bedste for ham, når han spiller. Men jeg er slet ikke inde i, om det kommer til at kunne være relevant for os. Jeg håber, at han kan finde sit topniveau hurtigt igen, for så er han jo en fantastisk spiller både for klubhold og landshold.

- Jeg ved bestemt ikke, om det ligger i kortene, men en spiller af den kaliber er selvfølgelig altid velkommen. Jeg ved bare ikke, hvor realistisk det er, lyder det fra Johannes Hoff Thorup.

Mikkel Damsgaard kom til Brentford i sommeren 2022, og han har i 43 kampe for London-klubben ikke scoret et eneste mål - det er blevet til en enkelt assist. 

Loading Poll...