Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen forstår Hjulmand: Det der skal til

Når det kommer til Danmarks startopstilling mod Nordirland, så mener David Nielsen, at det klæder både Hjulmand og landsholdet.

Danmarks landstræner har skiftet syv spillere ud i startopstillingen mod Nordirland i forhold til den seneste kamp mod Slovenien i fredags. Blandt andet er der blevet plads til Matt O'Riley, der får sin landsholdsdebut.

De valg er noget, som fodboldekspert David Nielsen hylder. Det fortæller han om i optakten til kampen på TV 2.

- Det er jo det, der skal til. Det skal han gøre. Altså, vi har lige kvalificeret os. Der er masser af kampe. Der er mange spillere, der har været med landsholdet uden at komme ind. For hele truppens skyld skal han gøre det. Og ikke mindst for sin egen for at se, hvad de her spillere kan.

- Og så er det allervigtigste, at man gør det her. At man giver fuld skrald i forhold til optakt og i forhold til opgaver. Spillerne får noget, som de kan blive målt på, men de kan også sætte sig ned og sige, hvor er vi rent faktisk henne..

I det hele taget synes, den tidligere AGF-cheftræner, at det er det helt rigtige at gøre for Kasper Hjulmand, når man har en kamp her, hvor man op til har trukket store veksler på nogle af spillerne.

- Det klæder vores landshold og vores landstræner at gøre det her. Og vi glæder os til at se de spillere, som vi ikke har set så meget.

Danmark stiller op med følgende hold:

Danmark (4-5-1): Kasper Schmeichel - Victor Kristiansen, Joachim Andersen, Andreas Christensen, Rasmus Nissen - Mohamed Daramy, Mathias Jensen, Morten Hjulmand, Matt O'Riley, Jesper Lindstrøm - Kasper Dolberg

Kasper Hjulmand har også givet klar besked til holdet. Læs mere om det her.