• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen i hård AGF-kritik: En lang lidelse

Foto: Getty Images

AGF-cheftræneren erkender dog, at det er hans ansvar, når det ikke kører for dem.

Af Oliver Okstrøm

AGF vil have udsigt til at spille på hjemmebanen Ceres Park, hvis de kommer i pokalfinalen i denne sæson. Efter den første kamp i semifinalen mod Randers ser det dog svært ud, da man tabte med 0-2 i Aarhus.

Derfor skal der et stort comeback frem fra aarhusianerne i returkampen om en uges tid. Sådan noget kan måske godt se svært ud for dem nu, og AGF-cheftræner David Nielsen var da heller ikke i sit bedste humør, da han blev interviewet af TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Vi er meget langt fra at være det fodboldhold, vi gerne vil være lige nu. Det er én, der har ansvaret for, og det er mig. Det er op til mig at få det vendt så hurtigt som muligt. Vi har spillet to kampe nu, som er langt under det niveau, som vi har sat os. 

- Det er vigtigt for mig, at jeg får løst det med spillerne. Vi er langt fra i dag. Specielt i anden halvleg. Det er en lang lidelse for vores del, og vi taber jo fortjent, lyder det fra David Nielsen, som understreger, at det var en tung aften for AGF'erne.

For ham var det ikke den store overraskelse, at det blev sådan efter nederlaget i søndags mod FC Nordsjælland.

- Vi var selvfølgelig bekymrede efter søndag, hvor jeg synes, at vi spiller en kamp under standard. Jeg synes, at der er momenter i første halvleg, hvor vi ser fine ud, men da vi kommer ud til anden halvleg er vi helt slukkede. Det er selvfølgel ikke godt. Specielt ikke i sådan en stor kamp for vores klub, så gør det ondt, forklarer AGF-træneren.

David Nielsen er dog sikker på, at de nok skal komme videre, men han skal nu finde ud af sammen med spillerne, hvordan det skal ske. Deres næste opgave er FC Midtjylland i Superligaen.

Randers' 2-0-sejr kan du se meget mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus