Video : Tipsbladet
Superliga

De handler videre: FCM køber ny forsvarsspiller

FCM har købt sydkoreaner.

FCM fortsætter med at handle i Asien.

Efter man tidligere denne sommer købte angriber Cho, præsenterer man nu midtstopper Lee Han-beom.

Han er købt i FC Seoul.

- Lee er en ung spiller, som særligt det seneste år har fået sit gennembrud i den bedste sydkoreanske række. Han er fysisk stærk, atletisk samt dygtig i sine dueller, hvor han både bruger sin styrke og evne til at læse spillet. Samtidig er han en boldspillende forsvarsspiller, som kan sætte spillet, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

- Vi har med en ydmyg ung mand at gøre, som har store drømme og ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran ham. Nu skal han køres ind i truppen, og så skal vi bygge på ham, så han kan fortsætte sin rivende udvikling og overføre det fra Sydkorea til europæisk fodbold.

I FC Seoul står den 21-årige midterforsvarer noteret for 54 kampe i den bedste liga. Han har fået en fireårig aftale i FCM og kan altså læne sig op ad landsmanden Cho Gue-sung, der har fået en god start på tiden i klubben fra Ikast og Herning, selv om han aktuelt er ude med en mindre skade.

I FCM skal han blandt andet konkurrere med Stefan Gartenmann og Juninho om spilletid.

- Jeg er glad for at komme til Europa og FC Midtjylland. Nu er det vigtigste for mig at gøre en forskel på banen. Jeg har set flere af holdets kampe, og den offensive, aktive spillestil har gjort det attraktivt for mig at skifte hertil, siger Lee Han-beom og fortsætter:

- Min drøm er at komme på det sydkoreanske landshold, og her i klubben stiler jeg efter at vinde trofæer. Det er mine helt klare mål for de næste år.

Lee Han-beom kan få debut, når FCM møder AGF på søndag.