Video : Tipsbladet
Superliga

Deadline nærmer sig: Her er 10 spillere fra Superligaens overskudslager

En række gode navne er kommet i overskud i deres klubber og kan måske være på vej væk inden transferdeadline. Tipsbladet.dk ser nærmere på nogle af de mest interessante.

Transfervinduet smækker i på mandag klokken 23.59, så de spillere, der er på affyringsrampen, skal snart skydes af sted, hvis det skal ske i dette transfervindue.

Det store spørgsmål er naturligvis; hvem kan stå foran et klubskifte?

Det åbenlyse er at pege på de største profiler i Superligaen, men der er også et ganske interessant overskudslager at plukke fra hos klubberne i den bedste række - et overskudslager bestående af spillere, der ikke får tilstrækkeligt ud af det, som situationen er lige nu, og derfor kan blive fristet af et klubskifte.

Tipsbladet.dk remser her 10 spillere, der ser ud til at være kommet i overskud.

Sander Svendsen
OB
Angriber
23 år

Den norske angriber blev topscorer for OB i fjor, men han er helt ude i kulden i denne sæson. I efteråret var han på leje i Brann, men nu er han tilbage i OB, hvor han har en aftale frem til sommeren 2023. Det vil være for alle parters bedste, hvis Sander Svendsen finder en ny klub.

Nikola Mileusnic
Randers FC
Offensivspiller
27 år

Den lynhurtige australier kom til Randers FC i sommerens transfervindue, men han ser ikke ud til at have overbevist Thomas Thomasberg om sine kvaliteter. Nikola Mileusnic spillede blot ti minutter i Superligaen i efteråret, og kronjyderne er formentlig klar til at lade ham smutte, hvis der dukker en mulighed op. Mileusnics aftale udløber til sommer.

Timothe Nkada
AaB
Angriber
21 år

Lejesvenden har ikke grebet chancen, og AaB's sportschef Inge André Olsen har fastslået, at franskmanden har grønt lys til at forlade AaB. Timothé Nkada er lejet i Reims for hele sæsonen.

Anton Skipper
Brøndby IF
Forsvarsspiller
20 år

Den 20-årige forsvarsspiller kan snart ikke længere være tjent med ikke at spille. Anton Skipper har nået en alder, hvor det er vigtigt, at han får minutter, så han kan udvikle sig, men dem er der ikke umiddelbart udsigt til i Brøndby. En lejeaftale inden deadline virker som en fornuftig løsning.

Lasse Vibe
FC Midtjylland
Angriber
33 år 

Den tidligere landsholdsspiller ligner ikke en mand, der for alvor kommer ind i varmen i FC Midtjylland. Han spillede ikke meget i efteråret, og i testkampene op til forårssæsonen har Luca Pfeiffer fået chancen i fraværet af en coronaramt Sory Kaba. FCM er formentlig klar til at slippe Lasse Vibe, men mestrene skal ikke regne med at få penge for en snart 34-årig angriber med udløb til sommer.

Viljormur Davidsen
Vejle Boldklub
Venstre back
29 år

Færingen er formentlig ved at være godt træt af at stå i Malte Amundsens skygge, og dukker der en god mulighed op, kan Vejle og Viljormur Davidsen formentlig hurtigt nå til enighed om at kappe båndene. Venstrebacken er blot noteret for to Superliga-kampe i denne sæson.

Pierre Bengtsson
FC København
Venstre back
32 år

Svenskeren er blevet overhalet af Bryan Oviedo, og hvis Nicolai Boilesen stadig er at regne som venstre back i FC København, er Pierre Bengtsson aktuelt tredjevalget. 32-årige Bengtsson har også været udeladt i flere af FCK's testkampe, og det er ikke godt for en spiller, der drømmer om at komme til EM til sommer. Det vil på mange måder give mening, hvis Pierre Bengtsson forlader FC København inden transferdeadline.

William Eskelinen 
AGF
Målmand
24 år

William Eskelinen har mistet pladsen til Kamil Grabara i AGF, og selv om polakken kun er lejet for denne sæson, er det ikke optimalt for den svenske målmand. AGF har en fin reservekeeper i Eskelinen, men han gør sig næppe forestillinger om, at det skal være hans rolle, så dukker der en ny klub op, slår AGF og Eskelinen til. 

Rasmus Vinderslev
SønderjyskE
Midtbane
23 år

Midtbanespilleren kan ikke være tilfreds med forløbet af efteråret. Rasmus Vinderslev startede ikke inde i en eneste kamp, og sådan skal det ikke være for en spiller, der fylder 24 senere på året. Vinderslev har stadig mere end to år tilbage af sin kontrakt med SønderjyskE, men han må gøre sig sine tanker.

Joachim Rothmann
FC Nordsjælland
Angriber
20 år

FC Nordsjælland er berømte for deres evne til at udklække store talenter, men Farum-klubben må også sande, at der ikke er gevinst hver gang. Joachim Rothmann beskrives som en forrygende afslutter, men angriberen kan ikke få det til at spille i FCN. I 27 Superliga-kampe er han noteret for nul mål, og med sine 20 år er han ved at være forbi talentstadiet. Vil måske have godt af noget luftforandring. 

Fotos: Getty Images