Video : Tipsbladet
Superliga

Deadline: Tre SL-spillere der kan forlade Danmark

Transferdeadline nærmer sig i både Sverige og Norge, og Tipsbladet har set nærmere på tre Superliga-spillere, der måske kan lade sig friste af et skifte til et af nabolandene.

Transfervinduet lukker snart i Sverige og Norge, så der er udsigt til et par hektiske døgn i vores to nabolande, og det er næppe utænkeligt, at klubberne kigger mod Danmark i jagten på et par sene forstærkninger.

Tidligere i transfervinduet er spillere som Henrik Heggheim, Oskar Fallenius og Max Fenger alle blevet snuppet af klubber i enten Norge eller Sverige.

Transfervinduet i Sverige lukker tirsdag, mens det norske vindue smækker i på fredag, og Tipsbladet har i den forbindelse valgt at gå Superliga-trupperne efter i sømmene for at se efter potentielle transferemner.

Her er tre spillere, der kan ryge til Norge eller Sverige:

Carl Björk
Brøndby IF
Angriber

Den uheldige svensker skal have spilletid for at for alvor kunne genfinde formen efter et sandt skadeshelvede, og det er meget svært at forestille sig, at han får ret meget af det i det kommende mesterskabsspil. Derfor vil det give god mening, hvis Brøndby vil forsøge at leje Carl Björk ud til en svensk klub - i hvert fald frem til sommer. Siden sit skifte til de blå-gule for mere end et år siden har den 23-årige angriber kun spillet syv minutter i Superligaen. Det er jo på ingen måde holdbart, så mon ikke, at Brøndby gerne vil finde en svensk klub til Björk, hvis de kan? 

Robin Østrøm
Silkeborg IF
Forsvarsspiller

Nordmanden har ikke formået at overbevise Kent Nielsen om, at han skal være fast mand i Silkeborg, og Østrøm sled ligeledes med minutterne i OB. Robin Østrøm er fyldt 20, så det er afgørende for hans udvikling, at han snart får noget kontinuerlig spilletid, og det virker som en god løsning for både Silkeborg og Østrøm at finde en ny klub til forsvarsspilleren. 

Agon Mucolli
OB
Midtbanespiller 

Agon Mucolli gjorde det glimrende for Kristiansund, før han skiftede til OB, og det må man kunne huske i Norge. Midtbanemanden har brokket sig en smule over, at han ikke føler, han får chancen i OB, og spørgsmålet er, om Mucolli er så træt af tilværelsen og den manglende spilletid i Ådalen, at han har sat sin agent på arbejde i Norge og Sverige. 24-årige Mucolli er ikke startet inde en eneste gang i Superligaen i denne sæson. 

Fotos: Getty Images