• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Der blev grinet af AGF-skiftet: Det er håbløst

Foto: Getty Images

AGF-træner David Nielsen ryster på hovedet af de skeptikere der i sommer var, da klubben hentede Oliver Lund til som ny back.

Af Torsten Kjems Hansen

Da AGF i sommer hentede den tidligere Oliver Lund, der havde fået at vide, at der ikke længere var brug for hans kræfter i OB, var der mange, der ikke helt kunne se logikken i det skifte.

Det ryster AGF-træner David Nielsen på hovedet af hos stiften.dk

Var Oliver Lund overhovedet god nok til AGF, når nu han ikke længere kunne bruges i OB, var rationalet fra mange omkring sommerskiftet
Men 30-årige slider har spillet samtlige kampe for AGF og de 11 af dem fra start i denne sæson.

AGF-træner David Nielsen er da også kun fuldt ud tilfreds med Oliver Lunds start i AGF og har til gengæld ikke meget til overs for de kritikere, der har været.

- Han er bare en fantastisk person. Jeg kender ham rigtig godt, vi har arbejdet sammen før, og han er virkelig en spiller, der har gjort det godt i sin karriere. Men altså, det var jo nok det skifte, der blev grinet mest af hele sommeren i dansk fodbold, og det var allerede dengang for mig helt uforståeligt.

- Og det har også vist sig, at det var håbløst at grine af. Han har været fremragende, og det vidste jeg godt, at han ville være, siger David Nielsen til stiften.dk.

AGF og Oliver Lund har efter en slingrende start på sæsonen vundet de tre seneste Superliga-kampe og møder søndag topholdet fra FC Midtjylland i Herning.

Læs tipsbladet.dk's optakt og bud på kampens resultat her 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020