Video : Tipsbladet
Superliga

Derfor er BIF-spiller slet ikke med i øjeblikket

Henrik Heggheim har det seneste stykke tid været plaget af en skade, men nordmanden er på vej tilbage for Brøndby.

BRØNDBY (Tipsbladet): Indtil videre har 2024 været et år lige til glemmebogen for Henrik Heggheim. 

Brøndby-spilleren fik en mareridtsstart på forårssæsonen, da han blev udvist mod FC Midtjylland. Det kostede nogle kampe i skammekrogen, men selv om karantænen er udløbet for længst, har han ikke spillet.

Det har skyldtes en skade, som også holdt ham ude af mandagens deler med Silkeborg. 

Men informationen har været sparsom omkring Henrik Heggheim, som dog lader til at være på vej tilbage. Det fortæller cheftræner Jesper Sørensen til Tipsbladet og den skrivende presse efter mandagens opgør.

- Han har problemer med sin ankel og har haft det i noget tid. Han har også været uheldig. Først fik han rødt kort, og så fik han problemer med sin ankel, og det har han så fået igen. Det er ikke nogen særlig stor ting, men nok til at han ikke lige er med, når der bliver delt hold. 

Så ikke nogen stor tidshorisont?

- Nej, det går jeg ikke ud fra, siger Jesper Sørensen.

Udover Heggheim er Brøndby ramt af skader lige i øjeblikket. Frederik Alves meldes færdig for sæsonen, Mathias Kvistgaarden er også ude, og mandag måtte Daniel Wass udgå med store smerter. 

Efter kampen var Jesper Sørensen dog relativ rolig på Wass' og Kvistgaardens vegne. Begge spillere har Brøndby da også hårdt brug for i mesterskabsspillet.