Video : Tipsbladet
Superliga

- Det er en "no brainer" - køb ham, Brøndby!

Brøndby IF bør strække sig langt for at købe Patrick Pentz, lyder det fra enige Viaplay-eksperter.

Patrick Pentz har været en fremragende sidste skanse for Brøndby IF i denne sæson, men er østrigeren i gang med sine sidste uger som målmand for de blå-gule?

Det er lige nu et af de helt store spørgsmål i dansk fodbold.

Brøndby IF har lejet Patrick Pentz i Bayer Leverkusen, og aftalen udløber 30. juni, hvorefter han som udgangspunkt skal retur til Tyskland. Med mindre Brøndby selvfølgelig køber ham.

Det bør Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen gøre, lyder det skråsikkert fra Viaplay-ekspert Carsten V. Jensen.

- Hvis han kan få de penge, som Pentz koster, havde jeg købt ham på stedet, siger "KEP".

Det forlyder, at prisskiltet på Patrick Pentz er på den gode side af 20 millioner kroner.

- Det er en "no brainer". Det er bare at hente ham ind. De ved, at han er klar fra start, siger Kenneth Emil Petersens ekspertkollega Peter Sørensen og tilføjer:

- Han har været en fantastisk dygtig målmand for Brøndby. Han udstråler sikkerhed og ro til sit forsvar, han har været god med fødderne, og han har været med til at sætte spillet. Han har været en meget væsentlig faktor i, at Brøndby er nået dertil, hvor de er. 

Torsdag kunne Tipsbladet fortælle, at der sker ting og sager i kulissen i Brøndby i øjeblikket i forhold til den østrigske målmand. Torsdag var Patrick Pentz' agent James Lippett således i Danmark, hvor han var til møde med Carsten V. Jensen - læs den historie her.

Du kan se Viaplay-eksperterne analysere Patrick Pentz' situation i videoen i toppen af artiklen.