• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

- Det har ikke været AGF værdigt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Patrick Mortensen melder klart ud om det udtryk, AGF er kommet med i de seneste kampe.

Af Victor Risager

AGF har været med helt i toppen af Superligaen i denne sæson, men den seneste uge har budt på to nedture for århusianske mandskab.

Søndag tabte de til FC Nordsjælland i deres første kamp i Superligaens slutspil, og i midtugen løb de endnu i endnu nederlag, da de tabte med to mål på hjemmebane til ærkerivalerne fra Randers FC i pokalturneringen.

Hvis det har bekymret fansene, forstår angriber Patrick Mortensen det. Sådan siger han over for Canal9 i optakten til søndagens kamp mod FC Midtjylland.

- Ja, det er jo klart. AGF er et hold, som gerne vil vinde hver gang, og det har vi ikke gjort de seneste to kampe. Det er ikke godt nok, og det skal jeg være den første til at sige. Mine medspillere er også enige i, at der skal laves om på det, og forhåbentlig allerede i dag, siger Patrick Mortensen og tilføjer:

- Jeg ville da gerne have, at det var gået anderledes, end det er gået siden FC Nordsjælland-kampen, så på den led har jeg da været lidt bekymret. Det udtryk, vi har vist, har ikke været AGF værdigt, og det har irriteret mig mest.

- Hvis vi så havde brændt 14 chancer og havde haft utur i den, havde det været det, men det er de andre ting. Det er de dyder, som vi har stået for i lang tid, som har haltet lidt. Derfor skal indsatsen også være der i dag. Det er også det eneste, som David og trænerteamet forlanger: At vi går ud og lægger hjertet i det, og så er jeg også sikker på, at det ikke er værre. Vinder vi i dag, ser det fornuftigt ud.

Klokken 18.00 går AGF på banen mod FC Midtjylland, og de to hold er inden kampen nummer tre og et i Superligaen. FC Midtjylland topper således ligaen med 46 point, mens AGF er nummer tre med 38 af slagsen. 

AGF har en særdeles god statistik mod FC Midtjylland. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus