• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Det lugter af en magtkamp i Parken

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bo Rygaards stop i Parken Sport & Entertainment kan være resultatet af en magtkamp. Sådan lyder analysen fra Morten W. Langer, der er chefredaktør og analytiker på Økonomisk Ugebrev.

Af Ole Hoffskov

Bo Rygaard stopper som formand i Parken Sport & Entertainment til april, det oplyste selskabet tirsdag formiddag. Rygaard begrunder sit stop med, at han ikke længere kan levere den tid, jobbet kræver.

Morten W. Langer, der er chefredaktør og analytiker på Økonomisk Ugebrev, spekulerer imidlertid i, at der kan ligge en magtkamp bag Bo Rygaards stop. Det fastslår han i et interview med Ekstra Bladet.

Han føler sig ret overbevist om, at hele historien ikke er kommunikeret ud.

- Jeg har ingen konkret viden, men min umiddelbare analyse er, at det lugter af en magtkamp mellem de tre storaktionærer bag formandens afsked i Parken. Der ligger mere bag end det, vi foreløbig har hørt. Det er også mærkeligt, at Parken ikke allerede har afløseren parat, selv om en ny formand først skal tiltræde på generalforsamlingen i april, siger Morten W. Langer til Ekstra Bladet.

De tre storaktionærer i Parken Sport & Entertainment er Karl Peter Korsgaard Sørensen, Erik Skjærbæk og Lars Seier Christensen. Sidstnævnte sidder end ikke i bestyrelsen, og det har han heller ingen planer om i fremtiden, oplyser Seier i en SMS til Ekstra Bladet.

Tipsbladet.dk talte tirsdag med Jesper Jørgensen, der er partner og økonom ved Deloitte, og ifølge ham handler 2021 først og fremmest om én ting for FC København - læs mere her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus