Video : Tipsbladet
Superliga

Det nærmer sig: Her kan Gylfi Sigurdsson få debut

Lyngbys legendariske islænding Gylfi Sigurdsson kan godt begynde at gøre sig klar til sin første kampe for sin nye klub.

Lyngby har fået tilgang af en af de største islandske spillere nogensinde i form af Gylfi Sigurdsson, som tidligere har haft en flot karriere i Premier League. Nu er han i Superligaen, og hans debut nærmer sig.

Det fortæller Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson om i et interview med Discovery+.

- Jeg håber, at han kan være med i truppen på fredag. Det håber vi virkelig. I hvert fald ikke senere end ugen efter. Måske fredag, siger han og fortsætter:.

- Vi vil være sikre på, at vi ikke kommer for hurtigt ind i det, så han ikke bliver muskelskadet på de her små muskler, som er vigtige. Dem arbejder vi på at stimulere lige nu. Men det går rigtig, rigtig godt og forhåbentlig er han med fredag, lyder det fra Freyr Alexandersson.

Dermed ser det ud til, at der er mulighed for, at han kan få debut for Lyngby mod Vejle i den kommende runde. 

Derudover slår han fast, at Sigurdsson kommer til at bidrage med kvalitet først og fremmest, men der er også mere i ham.

- Det som jeg ved, Gylfi behøver ikke score tre kasser i hver kamp eller blive topscorer eller assistkonge. Han er så taktisk klog, og han arbejder så vanvittigt hårdt. At bare det at få ham ind på banen med den knowledge, som han har, kommer til at løfte holdet. Han har vanvittig kvalitet i de små ting, som man måske ikke lægger mærke til, forklarer Lyngby-træneren.

Lyngby er senest hoppet op i top-6 efter en sejr over Hvidovre. Læs mere om den kamp her.