Video : Tipsbladet
Superliga

- Disse kæmpe profiler har underpræsteret i FCK!

Mikkel Bischoff kan finde hele 12 spillere i FC København, der har underpræsteret i foråret - herunder nogle af de ellers allerstørste profiler.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FCK har spillet under vanligt niveau i foråret. 

I de tre seneste kampe er det blot blevet til et enkelt point mod henholdsvis Brøndby, FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Ifølge ekspert på Discovery+ Mikkel Bischoff er det ikke bare en enkelt eller to profiler, der ikke har kunne være sin indsats bekendt i foråret. Her peger han på hele 12 spillere, der har underpræsteret. 

Spillere, der har underpræsteret ifølge Bischoff:

- Kamil Grabara
- Dennis Vavro
- Birger Meling
- Elias Jelert
- Scott McKenna
- Viktor Claesson
- Diogo Goncalves
- Rasmus Falk
- Roony Bardghji
- Orri Oskarsson
- Jordan Larsson
- Magnus Mattsson

Også Lars Jacobsen bakker op omkring listen med spillere, der har underpræsteret, men fremhæver især tre spillere, der slet ikke har lignet dem selv til stor fortrydelse for FC København.

- Vi har større forventninger til Rasmus Falk, når vi ved, hvad han kan, vi har større forventninger til Viktor Claesson, når vi ved, hvad han kan, og vi har langt større forventninger til Kamil Grabara, når vi også ved, hvad han kan. Det er faktisk de tre spillere, der har været det største problem, fordi det er lige præcis dem, der skal løfte det, lyder det fra Lars Jacobsen til Discovery+. 

Det er altså mere end en almindelig startopstilling, som Mikkel Bischoff kan stille udelukkende af spillere, der har skuffet i foråret.

Kun seks spillere kan ifølge den tidligere Brøndby-spiller være sin indsats bekendt. Her er der tale om Kevin Diks, Peter Ankersen, Lukas Lerager, Mohamed Elyounoussi, Oscar Højlund og Elias Achouri, der har præsteret til niveau.