Video : Tipsbladet
Superliga

Divkovic om klubskifte: Okay for BIF og for mig

Kroaten vil have mere spilletid, og det er fint for både ham og klubben, hvis han finder en klub, hvor det bliver tilfældet.

Brøndby skal have luftet ud i truppen, og en af de spillere, som kan have fundet sig en ny klub, når transfervinduet lukker, er Marko Divkovic. 

Kroaten, der kom til Vestegnen for to år siden fra Dunajska Streda, har aldrig rigtig formået at bide sig helt fast, selv om han trods alt har scoret fem gange og lagt op til fem scoringer i 46 førsteholdskampe. 

Om han bliver eller forlader Brøndby, må tiden vise. Det gør han klart over for Tipsbladet. 

- Jeg har en kontrakt her, så jeg ser ind i at blive her. Men der er et par uger tilbage af transfervinduet, så vi får at se, hvad der sker. Jeg vil gerne spille, for jeg spillede nærmest ikke i seks-syv måneder, og jeg har det ikke så godt, når jeg ikke spiller. Så vi får at se, hvad der er bedst for mig, og så tager vi en beslutning om det, siger han med en rolig stemme.

Han erkender, at han har talt med cheftræner Jesper Sørensen og fodboldchef Carsten V. Jensen om fremtidsplanerne, og her har han fået fripas til at finde noget nyt.

- Vi har talt, og hvis ikke jeg spiller og finder noget nyt, så er det okay for dem og for mig at finde en anden klub og så komme tilbage.

Dermed åbner han op for, at hvis han forlader Brøndby, så kan det meget vel være på en lejeaftale. 

Spilletid har Marko Divkovic fået en lille smule af i denne sæson. Han er blevet indskiftet i Brøndbys to seneste Superligakampe, og både her, men også i opstarten, er han blevet brugt på en lidt anden måde end tidligere, nemlig som venstre wingback. 

En position, som han har det helt fint med.

- Det er okay, jeg kan godt lide at spille ude i siden. Træneren fortalte mig, at han synes, jeg kan spille derude, og jeg synes, det er fint. Det er ikke for defensivt, tværtimod er det en ret offensiv position.

Marko Divkovic blev handlet som offensiv spiller, da Brøndby hentede ham for to år siden.