Video : Tipsbladet
Superliga

“Don Ø” bakker Jan Bech Andersen op

Den tidligere FC København-formand kalder kritikken af Jan Bech Andersen "forfærdelig".

Midt i en svingende sæsonstart for Brøndby IF har bestyrelsesformand Jan Bech Andersen været udsat for kras kritik.

I en kommentar hos Tipsbladet opfordrede Henrik Madsen, mangeårig journalist og Brøndby-fan, nemlig formanden til at gå af, og efterfølgende har også Viaplay-ekspert Peter Sørensen kritiseret Jan Bech Andersen.

Læs også: Farvel og tak: Gå af Jan Bech, du står i vejen

Nu får Brøndby-formanden imidlertid noget opbakning.

Over for Tipsbladets understreger Flemming Østergaard, der har en fortid som bestyrelsesformand for selskabet bag FC København, at han bakker Jan Bech Andersen op.

- Jeg kender det jo kun fra medierne, udover at Jan er en god ven. Det korte og det lange er, jeg går ud fra, at man i bestyrelsen og ejerkredsen har afstemt, hvilken rolle bestyrelsesformanden skal have, og hvilken rolle direktionen skal have. Før du kender det, kan du ikke svare på, om bestyrelsesformanden blander sig i den daglige biks.

- Hvilke aftaler der er mellem Jan Bech, direktionen og ledelsen, har vi ingen idé om, siger “Don Ø” og tilføjer:

- Det store problem er, at det bliver en pressehistorie. Og det er fint nok. I journalister skal jo gøre jeres job. Men, bottom line, så synes jeg, det er en forfærdelig kritik, der er kommet af personen, som har reddet Brøndby.

- Altså, Brøndby havde været - undskyld jeg siger det - "i røven af 4. division”, hvis han ikke har været ene om at redde klubben. Det hører også med til historien. Der er meget, de har at takke Jan Bech for. Og så siger jeg også med hensyn til dem, der har købt Brøndby: Det er dem, der bestemmer, hvem der skal sidde på posterne, og ingen går ind og køber nogle aktier for ikke at få det optimale ud af det.

Brøndby IF er aktuelt nummer fem i Superligaen og spiller mod FC Midtjylland søndag klokken 18.00.