• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Don Ø: Parken-plan rummer store farer for FCK

Foto: Getty Images

Det er ikke udelukkende positivt, at Parken kan blive solgt fra, mener Flemming Østergaard.

Af Oliver Okstrøm

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, har sat gang i undersøgelser med formål at sælge blandt andet Parken stadion. Det er noget som den tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard hilser velkommen.

Det gør han klart i et Facebook-opslag, hvor han slår fast, at han håber på, at det vil være muligt at finde købere, der har kendskab til ejendomsdrift - og ikke mindst erfaring med at drive en fodboldklub.

'Don Ø' ser dog også nogle bagdele ved udsigten til, at FCK skal til at betale leje for at spille i Parken.

- Den nuværende plan om at sælge selskabet ejendomme kan rumme store farer for FCK. Hvem skal stå for den tiltrængte renovering af Parken Stadion? - Den kan kun betales, Hvis FCK indgår er meget dyr husleje forpligtelse, lyder det fra Flemming Østergaard.

Østergaard uddyber, at hvis huslejen eksempelvis skulle være på 40 millioner kroner, så vil det gøre dem meget sårbare. Allerede i de første tre kvartaler havde klubben et underskud på 70 millioner kroner, når man ser bort fra transferindtægter.

Den forhenværende FCK-boss var i spidsen for at købe både Parken og Lalandia i sin tid - og han ser sådan på, at det nu er blevet tid til at gå en anden vej end den, som han var en del af.

- Endelig er det jo et opgør med den strategi der blev bestemt ved købet af Parken og senere købet af Lalandia og etableringen af Lalandia Billund.

Med de seneste meldinger fra selskabet bag FCK er der muligvis taget skridt mod et kæmpesalg af klubben. Læs mere om det her.