• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Dreyer: Meget let at vælge FC Midtjylland

Foto: Getty Images

Anders Dreyer ønskede kun en permanent kontrakt.

Af Oliver Okstrøm

Anders Dreyer vendte i foråret tilbage til FC Midtjylland, da det af FIFA blev gjort muligt at suspendere kontrakten i Rubin Kazan indtil slutningen af sæsonen. I den periode blev det til syv mål og tre assister i de 12 kampe, han fik for FCM.

Siden 30. juni har det været svævende, hvad der skulle ske, men onsdag er han kommet på en permanent aftale med FCM, og selvom det var muligt at fortsætte på ordningen med en suspenderet kontrakt med den russiske klub, så var det ikke den vej, som Dreyer ville. Det fortæller han på midtjydernes hjemmeside.

- Da FIFA fik meldt ud, at jeg kunne suspendere min kontrakt i et år mere, var det selvfølgelig oppe at vende. Men jeg ønskede et permanent skifte, og det var Kazan med på, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, FC Midtjylland er kommet til et sted, hvor europæisk gruppespil og pokaler er noget, man skal spille med om hvert år. Så det var et meget let valg, da FC Midtjylland kom på banen, lyder det fra Dreyer.

Ambitionerne er heller ikke til at tage fejl af.

- Jeg har vundet Superligaen og pokaltitlen her i klubben, og det er noget, jeg gerne vil prøve en gang til. Jeg kommer ind med troen på, at vi har et godt hold her i FC Midtjylland, der kan spille med om begge ting i den her sæson, ligesom jeg også forventer, at vi skal deltage i et europæisk gruppespil.

Den nye aftale med FCM er frem til sommeren 2026.

At det er en permanent kontrakt har også haft stor betydning for FCM's mulighed for at få ham i konkurrencen med andre, forlyder det. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.