Superliga Torsten Kjems Hansen

Dreyer går efter guld i FCM: Mindst lige så skarp

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Anders Dreyer ser frem til at hjælpe FC Midtjylland for resten af sæsonen og håber at kunne bringe guldet til Herning.

Af Torsten Kjems Hansen

Anders Dreyer er i skyggen af Ruslands invasion tilbage i Superligaen, hvor han for resten af sæsonen igen vil bære FC Midtjylland-trøjen.

Den teknisk stærke offensive kraft har sat sit markante aftryk i den russiske liga, hvor han for Rubin Kazan er noteret for otte scoringer i 14 kampe.

Nu retter Anders Dreyer for en stund sit fulde fokus på Superligaen og de ambitioner om et mesterskab, som FC Midtjylland har.

- Jeg er super glad for, at det er blevet en mulighed at komme tilbage til Midtjylland. Jeg kender klubben, og det er et godt sted at være i den her periode. På den måde er jeg forhåbentligt i en mindst lige så skarp udgave af mig selv, når jeg skal tilbage til Rubin Kazan d. 1. juli, siger Anders Dreyer.

- Jeg håber på at kunne hjælpe holdet til at vinde et nyt mesterskab. Det er det største mål for de kommende måneder, og så glæder jeg mig bare til at spille fodbold og møde fansene igen, tilføjer offensivesset.

Anders Dreyer får trøje nummer 36 i FC Midtjylland, hvor han i første omgang kun nåede at spille halvanden sæson med 18 scoringer og 22 oplæg til følge.

FC Midtjylland har kun vundet en af de seneste syv kampe i Superligaen og er dumpet ned som nummer tre i tabellen - seks point efter FC København.

Anders Dreyer er spilleberettiget for midtjyderne fra Mesterskabsspillet bliver sat i gang. Dermed må han og FCM-fansene vente på det store gensyn til efter den sidste runde i Grundspillet, hvor FC Midtjylland møder Silkeborg på udebane.