Video : Tipsbladet
Superliga

Drømmer om FCK-comeback: Jeg er i mit livs form

Mikkel Wohlgemuth har valgt at vinke farvel til FC Fredericia efter to år i klubben. Den tidligere FC København-spiller fortæller til Tipsbladet, at han stadig har en stor drøm om at vende tilbage til FC København en dag.

Mikkel Wohlgemuth var i den seneste sæson en stor profil for FC Fredericia, der blandede sig i topstriden af NordicBet Ligaen.

Wohlgemuth har dog valgt at forlade klubben for at prøve noget nyt efter to år i klubben.

Drømmen er altid FCK for mig.

Mikkel Wohlegemuth
Tidligere FCK-spiller

Tipsbladet har talt med den tidligere FCK-spiller om exittet.

- Jeg tænker faktisk, at det er rigtig, rigtig fint. Det var også planen, men det er selvfølgelig vemodigt. Jeg har været glad for at være der, og jeg har fået nogle gode kammerater. Jeg er dog afklaret, siger Mikkel Wohlgemuth til Tipsbladet.

29-årige Wohlgemuth har store tanker om fremtiden som fodboldspiller.

- Jeg har selvfølgelig nogle håb og ambitioner på egne vegne. Jeg vil gerne spille på højest muligt niveau, og det har jeg også vist, om det er Superligaen eller 1. division. Det er jeg meget åben for. Projektet er også vigtigt for mig, og jeg vil gerne komme til en klub, der vil opnå noget, siger han og tilføjer.

- Der er lidt at tænke over. Når man er fri på markedet, så er der ikke en købssum, der skal tænkes på, så der er da lidt. Jeg prøver at hvile i det, men det er svært. Jeg skal finde ud af, hvad mavefornemmelsen siger. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: fck.dk

Står skarpere end nogensinde
Den 29-årige midtbanespiller har tidligere fortalt, at han gerne vil spille for FC København igen. Den drøm er langt fra slukket.

- FC København har altid været min klub, og jeg har altid haft en drøm om at skulle spille for dem igen. Man har altid ambitioner, og jeg er også en type, der vil gøre alt for at lykkes på og uden for banen ved at være professionel.

- Fodbold kan gå hurtigt, så jeg vil aldrig udelukke, at det kan ske, men jeg ved godt, at det er langt væk nu. Selvom jeg kender Neestrup rigtig, rigtig godt, så tror jeg ikke, at han tager mig tilbage i folden med det samme. Jeg skal bevise endnu mere, siger midtbanespilleren og tilføjer.

- Drømmen er altid FCK for mig, men jeg har også en drøm at spille på højeste niveau. Om det er i FCK eller en anden Superliga-klub, vil jeg have svært ved at sige nej. Jeg vil også gerne rykke en klub op fra 1. division til Superligaen.

Den nu tidligere FC Fredericia-spiller mener aldrig, at han har stået skarpere end nu.

- Jeg føler, at jeg er blevet endnu bedre, selvom jeg kom fra en anden 1. divisionsklub (Vendsyssel, red.). Jeg har nydt at komme til træning og udviklet mig som menneske og fodboldspiller. Min fysik har nærmest aldrig været bedre. Jeg føler mig i mit livs form. Det er fedt, siger Mikkel Wohlegemuth til Tipsbladet.

Wohlegemuth kan også skrive Vendsyssel og HB Køge på cv’et.

Han nåede at spille 60 kampe for FC Fredericia.

Wohlegemuth står noteret for 30 Superliga-kampe (28 for Vendsyssel og to for FCK). Midtbanespilleren forlod FCK i sommeren 2015.