Video : Tipsbladet
Superliga

Dropper landsholdet for at falde til i Brøndby

Den nye Brøndby-spiller sætter landsholdet på pause i denne omgang for at falde på plads i sin nye klub.

Brøndby hentede på sidstedagen af transfervinduet en særdeles spændende spiller i 29-årige Sean Klaiber, som er købt i hollandske FC Utrecht. 

Og Sean Klaiber gør allerede sit for at få sig en høj stjerne hos vestegnsklubbens fans.

Klubben delte torsdag et træningsbillede af Klaiber på sociale medier, på trods af at han for få dage siden blev udtaget til det surinamesiske landshold, som i nat møder Grenada, og som tirsdag spiller mod Cuba.

Hvordan hænger det så sammen? Det er meget simpelt. Klaiber ønsker at falde på plads i Brøndby, og derfor har han altså ofret sin landsholdsdeltagelse for denne omgang. Det forklarer klubbens kommunikationschef, Christian Schultz, til Tipsbladet.

- Sean har aftalt med landstræneren, at han bruger landsholdspausen til at falde på plads i Brøndby med sin familie, og i næste samling er han med igen, skriver Schultz i en SMS. 

Dermed får han altså også en masse træningsdage i Brøndby, så han kan nå at lære holdkammeraterne at kende, inden det næste weekend igen går løs med Superligaen. Her vil cheftræner Jesper Sørensen også have haft markant flere dage at arbejde med nyindkøbet, hvilket kun er en fordel.

Sean Klaiber var fast mand i FC Utrecht, og der er ingen tvivl om, at han er hentet ind til startopstillingen. Derfor kan man godt forestille sig, at han banker gevaldigt på til en startplads, når Brøndby møder AGF i Aarhus næste søndag.