AaB's peruvianske kantspiller er stærkt på vej tilbage efter sin skade og er snart i spil til en plads i startopstillingen.

Edison Flores har ikke haft en voldsom succesfuld første periode i Superliga-klubben AaB. Den teknisk dygtige peruvianske kantspiller har dels haft svært ved at falde rigtigt til i Danmark og har dels lidt af skader.

I de seneste to Superliga-kampe er det blevet til indskiftninger, og tirsdag spillede han en time for reserveholdet med indikationer om, at han er på rette vej. 

-Når han har været frisk, har vi altid kunnet se hans niveau, men han har bare haft et forfærdeligt forløb med skader. Vi har ikke set ham i et forløb, hvor han ikke hele tiden har været ved at komme tilbage fra en skade, siger assistenttræner Jacob Friis til nordjyske.dk

Træneren slår dog fast, at Flores endnu ikke er i spil til en fuld kamp men at han meget snart kan være i spil til en startplads for AaB, der i kommende runde møder FC Midtjylland mandag aften i grundspillets næst sidste runde og er gledet ud af top 6 men kan med tre nye point holde sig inde i kampen inden sidste spillerunde.

 
Edison Flores har indtil videre spillet syv kampe fra start i AaB og er i alt noteret for 11 kampe i Superligaen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?

SUPERLIGA-VIDEO