• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

EfB-træner trods bronze: Vi spiller mod nedrykning næste sæson

Efter en jubelsæson kan det blive hverdag for Esbjerg fB i næste sæson, hvor klubben i første omgang vil spille for at undgå nedrykning.

Af Morten Jørgensen

For blot et år siden stod Esbjerg fB som oprykker til Superligaen, og der var næppe nogen, der på daværende tidspunkt havde forventet, at klubbens spillere den 25. maj 2019 ville stå med bronzemedaljer om halsen.

Ikke desto mindre var det kulminationen af en helt igennem fantastisk sæson for den vestjyske klub, men klubbens succesfulde hollandske cheftræner holder begge ben solidt plantet på jorden.

For i næste sæson skal der findes tre direkte nedrykkere fra Superligaen, og det skaber bange anelser hos John Lammers, som i første omgang udelukkende vil have fokus på at undgå en af de pladser.

- Det er urealistisk at tro, at vi kan kopiere eller overgå det, vi har præsterer i denne sæson, og i en sæson, hvor der skal findes tre direkte nedrykkere, skal vi i første omgang spille mod nedrykning, fortæller hollænderen til Jydske Vestkysten.

Han lægger samtidig ikke skjul på, at klubbens sportschef har gjort et strålende stykke arbejde, og nu håber cheftræneren på, at han kan holde sammen på størstedelen af sin trup.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus