• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Tilknyttet AaB: Udvider med job i norsk topklub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mentaltræneren Martin Langagergaard har skrevet under på en toårig aftale med den norske storklub Rosenborg.

Af Victor Risager

I slutningen af januar kunne AaB meddele, at man tilknyttede Martin Langagergaard som præstationspsykologisk konsulent - nu lander han yderligere et job.

Den norske topklub Rosenborg BK, som har den tidligere danske landstræner Åge Hareide som træner, meddeler nemlig, at de har tilknyttet Martin Lanagergaard på en toårig aftale som mentaltræner.

- Vi mener, ​​at Martin er en af ​​de allerbedste inden for præstationspsykologi i de nordiske lande. Derfor er vi meget glade for, at han er tilbage hos os, siger sportschef Mikael Dorsin.

Langagergaard siger selv til Rosenborgs hjemmeside, at han allerede er gået i gang med jobbet og forklarer sin rolle således:

- Jeg vil være deres mentale træner, hvad end det drejer sig om præstationer, ledelsesudvikling, forventningspres eller motivation. Men i første omgang vil jeg lære dem at kende. Til sidst vil det helt sikkert være forskellige behov hos de enkelte spillere, siger han.

Danskeren har tidligere været mentaltræner i Rosenborg i perioden 2008 til 2011, mens han også har tilbragt godt 12 år i AaB.

Fra 2018 til efteråret 2020 var han tilknyttet FC København, men i forbindelse med de store ændringer i klubben i efteråret stoppede parterne samarbejdet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus