Superliga Oliver Okstrøm

Efter katastrofe-testkamp: Stemningen er trykket

Foto: Getty Images

Brøndbys Andreas Bruus må indrømme, at nederlaget til Lyngby gør ondt.

Af Oliver Okstrøm

De danske mestre fra Brøndby fik ikke det bedste udfald af deres første træningskamp, hvor de tabte hele 1-4 mod 1. divisionsklubben Lyngby. Det var en kamp, som wingbacken Andreas Bruus ikke vil godkende.

Det slår han fast i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

Her peger han på, at det handler om ære og stolthed, uanset om det er en Champions League-finale eller en træningskamp. Han spillede selv første halvleg af kampen, hvor Brøndby gik til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg gik det derfor helt skidt for den københavnske vestegnsklub, og det har da fået sin betydning for holdet, erkender han.

- Vi har før tabt en træningskamp. Det kan ske. Men det handler om udtryk, ære og stolthed, så det gør selvfølgelig ondt. Stemningen er selvfølgelig trykket derinde (i omklædningsrummet, red.) efter man har tabt 4-1, siger han og fortsætter:

- Det er ligemeget om det er en træningskamp eller en gældende kamp. Man vil aldrig tabe 4-1, lyder det fra Andreas Bruus.

Foruden det spillemæssige har Brøndby udsigt til at skulle klare sig uden topscorer Mikael Uhre fremover. Læs mere om, hvad der venter dem her.