Video : Tipsbladet
Superliga

Er Neestrup fyringstruet? Her er PC's reaktion

Hvis det står til 'PC', så bliver Jacob Neestrup i FCK i mange år endnu.

FC København mistede chancen for at blive mestre, da de tabte til AGF i næstsidste spillerunde, og nu venter en kamp mod FC Nordsjælland om tredjepladsen, som giver en ekstra mulighed for at komme i Conference League.

Det ændrer dog ikke på, hvordan cheftræner Jacob Neestrups stilling er. Det fortæller FCK-sportsdirektør Peter Christiansen om i et interview med Viaplay - helt uden at være blevet spurgt om det.

- I forhold til Jacob Neestrup, så vil jeg godt lige sige en ting. Han er noget af det bedste, der er sket for FC København, og han er ikke fyringstruet, kan jeg bare sige. På nogen måde. Hvis det stod til mig, så skulle han være i FC København i fire-fem år mere. Det er jeg ikke sikker på, at vi får lov til, siger han og fortsætter:

- Men det er bare for at skyde den til hjørne. Det undrer mig, at jeg ikke er blevet spurgt, når han bliver forholdt det. Men det kan jeg bare lige skyde en hvid pil igennem lige nu, lyder det fra Peter Christiansen.

Det står desuden klart, hvorfor det forholder sig sådan.

- Det er fordi, og det sagde jeg også, da vi hyrede ham som cheftræner. Han er en fremragende fodboldtræner, og han er en fremragende ambassadør for FC København. Den måde han arbejder på i dagligdagen og den måde, som han repræsenterer os på, det er unikt, fortæller han og bemærker:

- Så ved jeg godt, at der er resultater, men der er altså også leveret rigtig stort på det her forud. Det er noget, som vi står sammen om. Det er en rejse, som han står i spidsen for. Også på den anden side, fastslår FCK-sportsdirektøren.

Neestrup har været cheftræner for FCK siden september 2022, hvor han overtog fra Jess Thorup, som han forinden var assistenttræner for.