• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Efter opsigelse fra sportsdirektør: Esbjerg mister også den anden assistent

Efter opsigelse fra sportsdirektør: Esbjerg mister også den anden assistent
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere på dagen fortalte Esbjerg fB, at sportsdirektør Ted van Leeuwen og assistenttræner Gonzalo Garcia har sagt op. Den anden assistenttræner, Jens Letort, stopper også, bekræfter klubben over for tipsbladet.dk.

Af Anders Dehn

Det er ikke kun vestenvinden, der blæser ind over Esbjerg i disse dage. Det gør forandringens vinde også. Tidligere på dagen kunne EfB fortælle, at sportsdirektør Ted van Leeuwen og assistenttræner Gonzalo Garcia har sagt op. Nu følger endnu et medlem af den sportslige sektor ud ad døren.

Jens Letort, der ligeledes er assistent for cheftræner John Lammers, stopper i klubben, når hans kontrakt udløber til august. Den beslutning blev taget for et stykke tid siden, men indtil nu har klubben ikke meldt noget officielt ud.

Læs også: Esbjerg bekræfter: Ted van Leeuwen har sagt op - assistent følger med

Administrerende direktør Brian Knudsen bekræfter dog over for tipsbladet.dk, at det forholder sig sådan.

- Det er der overhovedet ingen dramatik i, for Jens Letort har en kontrakt, som udløber 31/7. Der har han valgt at sige, at han stopper. Så det er sådan, det er, siger direktøren.

Læs også: Van Leeuwn om exit i Esbjerg fB: Nogle gange kan man ikke sige nej

Ligger det helt fast? Der er jo sket nogle ændringer i hans nærmeste samarbejdspartnere.

- Det er rigtig, men det er sådan, det er. Han har som sagt en kontrakt, der løber til ultimo juli, og han har valgt at sige, at den skulle ikke forlænges, og så er den i og for sig ikke længere. Så har jeg en opgave i at finde de folk, der skal være med til det her, siger Brian Knudsen.

- Det er sådan at have med en organisation at gøre. Det er levende, det er jo mennesker. Nogle gange opstår der nogle ting, som man skal ud og løse, og heldigvis for det da.

Tipsbladet.dk har også været i kontakt med Jens Letort, der ligeledes bekræfter, at han har valgt ikke at forlænge sin aftale, men ellers ikke har nogen kommentarer.

Letort kom til EfB i sommeren 2014 i en stilling som A+-træner, og da Lars "Lungi" Sørensen blev gjort til cheftræner i december 2016, tiltrådte Letort som assistent. Den post fortsatte han så i, da "Lungi" sidste sommer blev afløst af John Lammers.

Det kan i parentes bemærkes, at direktør Brian Knudsen tidligere på dagen slog fast over for tipsbladet.dk, at Lammers fortsætter som cheftræner i Superligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.