Video : Tipsbladet
Superliga

Efter sejr over AGF: Så en klasseforskel

Der var nogle, der fik vist sig godt frem i FC Midtjyllands comeback mod AGF.

FC Midtjylland var søndag bagud med 0-2 mod AGF efter de første 90 minutters af de to klubbers testkamp. Heldigvis for midtjyderne var der aftalt tre halvlege, og på de sidste 45 minutter scorede de tre mål og vandt med 3-2.

Her var der noget interessant, men han har dog ikke planer om at starte med dem i den kommende kamp mod Hvidovre i Superliga-premieren. Det fortæller FCM-cheftræner Thomas Thomasberg på klubbens hjemmeside.

- Selvom jeg nok ikke kan finde på at stille med den start 11’er, vi gjorde i 3. halvleg, så jeg en iver efter at vise sig godt frem, og det var fedt at se, at vi fik så meget ud af den sidste del af kampen. Derudover så jeg en klasseforskel mellem de to hold, når der blev skiftet ud. Det siger noget om den konkurrence og bredde, vi har i truppen, siger han og fortsætter:

- Marrony kommer ind og er med i to mål, Franculino kommer frem til en stor chance, og Kaba scorer det sidste mål. De viser sig godt frem, og det er positivt, at der er kamp om pladserne, lyder det fra Thomas Thomasberg.

FCM's testkampe har endt med nederlag til AaB, en sejr over Fredericia og nu endnu en over AGF, inden sæson-åbneren, hvor de skal møde oprykkerne fra Hvidovre.

- Vi skal bare vinde på fredag. Jeg synes, vi her i opstarten har fået en påmindelse om, at alting ikke kommer af sig selv. Jeg hæfter mig ved, at vi har en god trup, men vi skal også finde alle procenterne både mentalt og fysisk. Jeg går ind med fortrøstning til de opgaver, vi har vente, fortæller Thomasberg.

Blandt de spillere, som kom ind i den sidste del af kampen var Oscar Hedvall, Victor Bak, Pablo Ortiz, Valdemar Byskov og Franculino foruden Marrony og Sory Kaba.

I AGF blev der efter kampen lynet mod afslutningen fra Uwe Rösler. Læs mere om det her.