• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Efter skadeshelvede: FC Midtjylland udlejer back

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter 26 måneders skadespause er FC Midtjyllands unge back Oliver Olsen endelig fit for fight. Det bliver FC Fredericia, der får glæde af ham i denne sæson.

Af Anders Dehn

Det har været to tunge år for unge Oliver Olsen. Han er gået gennem intet mindre end 26 måneders skadeshelvede, men nu lysner det endelig for FC Midtjylland-backen. Hans kampform skal han genfinde i FC Fredericia.

FCM skriver på sin hjemmeside, at klubben har udlejet Olsen til Fredericia. Aftalen gælder for resten af indeværende sæson.

- Vi er rigtigt glade for denne gode aftale, som giver god mening for alle tre parter. Oliver er en dygtig spiller, der desværre er blevet ramt af alt for meget uheld i de sidste to år med de korsbåndsskader. Nu er han på vej tilbage, men det tager selvfølgelig tid at finde tilbage til topniveauet, siger FCM-sportschef Svend Graversen.

- Oliver spillede på et sindssygt højt niveau før sine skader, og det er vi sikre på, at han kan finde igen nede i Fredericia, hvor han får mulighed for at spille en masse kampe. Han er stadig et stort talent, og vi glæder os til at følge hans udvikling.

20-årige Oliver Olsen løb i foråret 2019 ind i en korsbåndsskade, og da han et år senere var ved at være klar igen, fik han en ny korsbåndsskade. Denne gang i det andet knæ.

Men nu er han altså kommet sig så meget, at han har trænet med i hele opstarten og kan blive udlejet til 1. divisionsklubben.

Læs mere om Olsens skadesproblemer og vej tilbage her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020