• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM-spiller tilbage efter 26 måneders skadespause

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den unge spiller har haft et sandt skadeshelvede i løbet af de seneste to år.

Af Victor Risager

Oliver Olsen er blot 20 år, men han har allerede tilbragt en hel del af sin karriere som skadet.

I maj 2019 pådrog højrebacken sig en alvorlig korsbåndsskabe i en U19-kamp for FC Midtjylland. Et år senere gik det galt igen, og korsbåndet i det andet knæ røg i en øvelse til træning, skriver midtjyderne.

Af den grund har Oliver Olsen siddet ude som følge af knæskader i mere end to år, men fredag gjorde den 20-årige spiller imidlertid comeback for FC Midtjylland i en træningskamp. Og den oplevelse fortæller han selv om til klubben hjemmeside.

- Det var superfedt, men også lidt surrealistisk at være tilbage. Det var en helt speciel følelse at sidde i omklædningsrummet og trække kamptrøjen over hovedet. Bare det at gå ud til opvarmning. Det er svært at sætte ord på, når man har været ude så længe, men jeg er selvfølgelig glad for igen at spille fodbold, siger Oliver Olsen til fcm.dk og tilføjer:

- Det er klart, at jeg har gjort mig nogle tanker undervejs, men jeg er ydmyg og glad for den støtte jeg har fået, og de sidste tre-fire måneder har jeg gået og glædet mig, fordi udsigterne til at kunne spille rykkede tættere på.

Oliver Olsen står noteret for én førsteholdskamp for FC Midtjylland og har lang vej til spilletid i denne sæson. Klubben råder således også over Henrik Dalsgaard, Joel Andersson og Dion Cools til pladsen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020